Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Driehoofdstukken.nl
Driehoofdstukken.nl
Randweg 2
4841 KE PRINSENBEEK

KvK: 55750834
BTW nummer: NL151170137B01
 
Voorwaarden deelname voor investeerders Driehoofdstukken.nl
 
Driehoofdstukken.nl, onderdeel van ClusterEffect: Minister Nelissenstraat 22, 4818 HT Breda,  stelt zich ten doel dat nog onbekend schrijftalent de kans krijgt om het brede publiek te bereiken. Hiervoor is een concept ontwikkeld op www.driehoofdstukken.nl
 
Investeerders/aandeelhouders wordt de mogelijkheid geboden in te schrijven op getoonde, nog niet geredigeerde manuscripten van aankomend schrijftalent. Een aandeel kost vijf euro en men kan zelf aangeven met hoeveel aandelen wordt ingeschreven. Is het aantal van vijfhonderd aandelen bereikt, dan wordt de schrijver redactioneel ondersteund.
 
Zodra het manuscript gereed is, is de eerste doelstelling dat door Driehoofdstukken.nl actief wordt gezocht naar een gerenommeerde uitgever. Wordt die gevonden, dan hebben de aandeelhouders er mede voor gezorgd dat de uitgever de titel op de markt zal brengen. De uitgever zal vervolgens alle hem bekende middelen gebruiken om het boek onder de aandacht van het grote publiek te brengen en fysiek aanwezig te laten zijn in boekhandels in Nederland en België. In dit geval wordt bedongen dat elke investeerder, die ten minste met 5 aandelen heeft deelgenomen, een gratis exemplaar ontvangt, dat door de auteur is gesigneerd. Alle investeerders ontvangen hun inleg zonder rente teruggestort. 
 
Indien er geen uitgever wordt gevonden, wordt het werk als boek en e-boek door Uitgeverij ClusterEffect op de markt gebracht. ClusterEffect gebruikt de inleg voor de kosten van de redactie, het coverontwerp, een startoplage, de promotie en overige kosten die op een titel van toepassing zijn. Indien Uitgeverij ClusterEffect de uitgever is, geldt een gegarandeerd rendement van 10 procent per geinvesteerd aandeel. Uitkeringen geschieden per 12 maanden nadat de eerste uitgeefvorm is verschenen.

De samenwerking tussen Driehoofdstukken.nl en de aandeelhouder eindigt indien de auteur de uitgeversovereenkomst niet verlengt. De basisovereenkomst geldt voor drie jaar met daarna steeds verlenging per jaar, tenzij de auteur het tijdig heeft opgezegd. Is de overeenkomst opgezegd, dan ontvangt de aandeelhouder zijn oorspronkelijke inleg voor 100 procent terug. Aandelen zijn overdraagbaar.
 
De Algemene Voorwaarden van ClusterEffect zijn van toepassing op Driehoofdstukken.nl, gedeponeerd onder nummer 55750834 bij de Kamer van Koophandel te Breda.
Te downloaden: http://www.clustereffect.nl/index.php?P=Contact

Breda, 01-01-2014.